Pagina Google+

Noutati, Reduceri

Specialistii firmei noastre va vor ajuta sa va alegeti schiul cel mai potrivit, cu care in cateva zile schiatul va deveni o placere!

Una din principalele noutati este ca produsul ales sa va fie cat mai potrivit in functie de cerintele, fizicul si nivelul dumneavoastra de cunostinta in acest sport, pentru firma noastra fiind foarte importanta siguranta si echipamentul de calitate, de aceea montarea schiurilor noi se face luand in considerare caracteristiciile personale (technica de schi, greutatea, marimea piciorului).

In cazul imbracamintelor daca marimea nu e corespunzatoare va trimitem o alta marime fara cost de livrare, trebuie numai sa ne trimiteti inapoi produsul respectiv.

In asa fel puteti sa alegeti echipamente de schi (schi, pantaloni de schi, geci de schi, casti, ochelari de schi) si alte accesorii ca incalzitor talpa, incalzitor manusi cu calitate superioara la un pret avantajos fara risc.

Suntem convinsi ca increderea este foarte importanta in cazul comenzilor de aceea va vom returna in 14 zile orice fel de produse daca nu sunteti convinsi ca ati ales bine.

Daca cumparati produse in valoare de peste 2000 de lei in sezonul respectiv la cumparaturile ulterioare va oferim automat o reducere de 5-20%.