Cum poate fi mai ieftina o vacanta de schi?

Skiing

In ziua de azi, pentru achitarea unei vacante de schi trebuie sa cheltuim destul de mult. Abonamente, cazare, mesele din timpul zilei, etc.. Cum putem totusi economisi la schiat, astfel incat reducerea costurilor sa nu afecteze calitatea si impresia? Iata cateva sfaturi, care merita a fi ascultate.

Citeste acest articol...

Sfaturi utile de la antrenorii selectioneri de schi austrieci

Bewertung_Skischule_Zillertal_Mayrhofen_roten_profis_ski_pro_austria_besten

Pe pagina de internet al INTERSPORT-ului se pot citi sfaturi utile de la antrenorii selectioneri de schi austrieci. Dupa nume, ei sunt: Hans Pum – profesor de educatie fizica certificat si lider profesionist, Toni Giger – antrenor de sport de performanta și Herbert Mandl – antrenor de sport de performanta, antrenorul principal al sportivelor de schi alpin.

Citeste acest articol...

Ce sa luam cu noi in vacanta de schi?

keep-calm-and-go-skiing-278

Va ajutam sa impachetati! V-am pregatit o lista de impachetare, de care aveti neaparat nevoie in vacanta voastra de schi. Lista se poate imprima inainte de impachetare, ca sa fie sigur ca nimic important nu va ramane acasa.

Citeste acest articol...

Therm-ic, placerea pentru caldura

thermic

In conditii de frig, toata lumea vrea sa simta un pic de caldura in membrele inghetate. Compania Therm-ic s-a specializat in rezolvarea acestei probleme. Sistemele Therm-ic mentin corpul nostru incontinuu la o temperatura confortabila, reducand riscul de accidentare, ne obosim mai greu, se imbunatateste capacitatea de concentrare si in asa fel ne putem concentra mai bine la activitatea facuta.

Citeste acest articol...

Video: Putem invata sa schiem in trei zile?

CHINESE, CHINESEN, CHINESISCHE TOURISTEN, TOURISTEN, TOURIST, GRUPPE, AUSFLUG, TAGESAUSFLUG, TITLIS, TITLISGEBIET, SKIGEBIET, SKIFAHRER, SKIFAHREN, HANG

Instructorii de schi elvetieni au venit cu o oferta destul de interesanta. Ei promit, ca in trei zile se poate invata schiatul la un nivel mediu, incat sa se poata cobora confortabil pe o pista albastra. Cu aceasta ocazie ei au pus un juramant spectaculos, intr-un loc istoric si celebru din Elvetia.

Citeste mai mult...

Cele mai dificile 5 curse de coborâre schi din lume

kitzbuehel3

Pârtiile de coborâre FIS din Grupa Mondială nu prea sunt schiabile pentru schiorii de fiecare zi- nici măcar pentru schiorii avansați. De obicei, suprafața lor strălucește în gheață pură, spre deosebire de zăpadă, și daca-ti pierzi controlul înseamnă că incepi o cazatura lunga si terifianta, direct în plasele de siguranță.

Citeste acest articol...