Pagina Google+

Snowboard

transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON, comanda prin telefon: 0745 250 740

Primul snowboard “perfect”

        Istoria snowboardului a inceput undeva in prima parte a secolului al XX-lea, cand au aparut primele experimente cu „snowboarding”. Cel mai concret experiment de acest gen, cand in anul 1929  M. J. a taiat o bucata de furnir, si a incercat  sa-si lege picioarele pe el cu ajutorul unei franghii de rufe si cu fraie de cal. Asta a fost unul dintre primele snowboarduri.

Snowboard in Romania

        In Romania au aparut primii boarderi in anii 80. In anii 2000 snowboardul s-a dezvoltat explosiv. Astazi snowboardul este cel mai „COOL” sport de iarna, usor de invatat pentru cei care vor sa invete. In anii anteriori snowboardul a devenit cel mai dinamic sport . Aparitia snowboardului, popularitatea sa brusca si progresul sau tehnic extrem de rapid au adus primele curbe taiate in zilele de iarna. Un snowboard înseamna mai mult „feeling”, mai mult entuziasm și impuls pentru tine în lunile de iarna, si toti tinerii de azi au nevoie de asa ceva.

Snowboarding: singurul sport, care s-a nascut pentru placerea miscarii si a vitezei, si nu numai pentru schimbarea locului.

Incepe weekendul cu un snowboard nou!

Citeste mai mult...