Pagina Google+

Snowblade

transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON, comanda prin telefon: 0745 250 740
kezdet1 :17:54:37kezdet2 :17:54:37kezdet1 :17:54:37kezdet2 :17:54:37

SNOWBLADE

        Dupa ce au aparut schiurile carve au aparut si schiurile Snowblade pe partii. Urmarind modelele Bigfoot, au inceput sa produca aceste schiuri mai inguste , cu un radius mai mic, in fata si in spate suflecate la coada, caruia i-au dat numele de “snowblade”.

        Avand in vedere marimea snowblade-urilor (60-120 cm), in primul rand au aparut pentru ajutarea insusirii tehnicii carving, folosind usurinta schiurilor, dirijabilitatea lor si faptul ca nu se agata boturile una de alta. Cu aceste schiuri este foarte usor sa viram si sa incercam diferite trucaje sau sarituri. Cu aceste schiuri mici a fost mult mai usor pentru un incepator sa schieze pe o partie plina de hopuri, decat cu schiuri lungi. In afara de acesta, daca cineva gaseste echilibrul pe schiurile Snowblade, mai tarziu se va simti mult mai sigur pe sine cu schiurile carve lungi.

        Un dezavantaj al schiurilor Snowblade este ca se folosesc mai degraba pe partii amenajate. Explicatia este suprafata mica, care se scufunda usor in zapada. Datorita marimii scurte si suprafetei mici, este mai greu sa mentinem echilibrul pe partii neamenajate, fiindca in comparatie cu schiurile carve putem sa cadem mult mai usor pe spate sau peste cap. Ca un avantaj trebuie sa amintim ca datorita marimii si greutatii usoare, putem sa-l luam cu noi nu numai in munti, ci si pe pantele aproape de locuinta noastra, unde putem sa cream propriul nostru “fun-weekend”.

Mai tarziu a aparut Skiboard-ul (59-163 cm), care se deosebeste de Snowblade fiind mai lat, in asa fel este mai bun in pulvar, in afara partiilor.

 

Citeste mai mult...