Pagina Google+

Ski underwear

transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON, comanda prin telefon: 0745 250 740
kezdet1 :17:40:52kezdet2 :17:40:52kezdet1 :17:40:52kezdet2 :17:40:52

Despre ski underwear

        Imbracamintea stratificata si alegerea echipamentelor de schi corespunzatoare este foarte importanta. Una dintre cele mai esenţiale componente din garderoba celor care practica sporturi outdoor este imbracamintea tehnica de baza (ski underwear-ul). In special in sporturile care genereaza multa transpiraţie, acest strat de corp tehnic (base layer) creşte confortul termic, ceea ce pe termen lung se manifesta in performanta.

        In cazul miscarii cu intensitati diferite in timpul iernii, corpul trebuie sa ramana cald si uscat. Stratul de baza (ski underwear-ul) este partea cea mai importanta a tinutei, deoarece este in contact cu pielea. Nu trebuie sa atarne pe noi, fiindca in asa fel nu functioneaza. Materialul are o aerisire foarte buna, nu este blocat aburul corporal sau transpiratia si are o filtrare buna a razelor UV. Rolul îmbracamintii tehnice de baza (ski underwear-ului) este evacuarea transpiratiei de pe suprafaţa pielii, apoi pe partea exterioara evaporarea cat mai rapida a acesteia şi uscarea rapida. Pastrarea pielii uscate continuu este un alt aspect primordial, deoarece acest lucru influenteaza in proportie de 50% pierderile de caldura.

        Materialul special evaporeaza pe o suprafata mult mai mare decat suprafata pielii noastre, de aceea da un randament mult mai bun. In comparatie cu hainele din bumbac, aceste imbracaminte de baza (ski underwear-uri) usuca cu minim 30% mai multa transpiratie de pe noi in urma miscarii intensive.
Imbracamintele de baza (ski underwear-urile) nu retin apa ca bumbacul, de aceea pot sa functioneze pana la ultima clipa cu un randament maxim. Un tricou din bumbac complet transpirat nu mai izoleaza termic, apare riscul racelii, absorbirea transpiratiei scade, devine grea si iriteaza pielea.
Daca trebuie sa ne imbaracam stratificat, toate straturile trebuie sa aiba caracteristici asemanatoare, precum polarul sau geciile Gora-Tex. Acest lucru este adevarat si invers. In cazul activitatii sportive degeaba avem geci impermeabile si cu aerisire, daca dedesupt purtam haine care retin apa.

Din ce se fabrica si cum se poate curata ski underwer-ul?

        Materialul este poliester. Datorita tehnologiei dezvoltate, nu sunt deloc iritabile. Curatarea lor este foarte usoara, deoarece toate tipurile de imbracaminte de baza (ski underwear) se pot pune in masina de spalat la 40 de grade, se usuca foarte repede, nu se sifoneaza si nu trebuie calcate. Nu trebuie sa folosim balsam de rufe. Aceasta piesa mica de haina este foarte comoda, este usoara, incape intr-un loc foarte mic si in acelasi timp joaca un rol foarte important!

Uitati-va la oferta noastra si daca aveti intrebari, nu ezitati sa ne contactati!

Citeste mai mult...