Pagina Google+

Combinezon ski

transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON, comanda prin telefon: 0745 250 740
kezdet1 :17:34:42kezdet2 :17:34:42kezdet1 :17:34:42kezdet2 :17:34:42

Combinezon ski

Combinezonul schi este unul dintre cele mai esentiale componente din garderoba unui schior profesionist.

Acest articol de imbracaminte este destinat pentru a fi purtat peste o imbracaminte de iarna mai lejera in aer liber. Un combinezon schi de calitate este confectionat din material rezistent la apa si vant, confortabil si usor de purtat. Functia sa primordiala este de a pastra temperatura optima a corpului si de a oferi respirabilitate perfecta in timpul schiatului. In general este un articol de imbracaminte unisex.

Combinezonul schi este de obicei conceput pentru a mentine caldura corpului si de a absorbi umiditatea excesiva  in timpul schiatului intens.  Rolul cel mai important al acestui articol de imbracaminte se manifesta  in timpul concursurilor de tip alpin, montan, deoarece are capacitatea de a ajuta in mare masura la imbunatatirea aerodinamicii. Combinezoanele schi sunt destinate schiatului cu viteza si celui montan si sunt de obicei subtiri si colante pe corp, reducand  cat de putin posibil rezistenta la aer a corpului. Unele combinezoane pot fi prevazute cu aparatori la genunchi, la coate si la umar pentru a proteja corpul in cazul caderilor.

Combinezoanele schi sunt de obicei fabricate din materiale elastice si respirabile cum ar fi materialul Eschler e 3 sau Estar 2000. Sistemul Eschler Comfort ofera potrivire perfecta si confort maxim datorita celor 3 straturi speciale:

- e1 absorbtie: absoarbe umiditatea excesiva fara uscarea pielii

- e2 izolatie: ajuta la pastrarea temperaturii corpului la un nivel optim

- e3 protectie: strat exterior rezistent la apa si la vant

Cele 3 straturi speciale ale materialului Estar 2000 sunt de asemenea foarte rezistente:

- srat exterior impermeabil

- strat izolator din spuma lichida

- strat interior placut la atingere

Citeste mai mult...