Pagina Google+

Ochelari sport

transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON, comanda prin telefon: 0745 250 740
kezdet1 :17:45:40kezdet2 :17:45:40kezdet1 :17:45:40kezdet2 :17:45:40

Despre ochelari de sport

        Ochelarii sport sunt multifunctionali, recomandati sporturilor de iarna: schi si snowboard, dar si pentru ture montane, expeditii. Lentilele ochelarilor sport din policarbonat au cea mai buna calitate si protejeaza ochii 100% impotriva razelor UV (razelor ultraviolete), in asa fel oferind placere maxima. Stratul UV 400 a ochelarilor de sport blocheaza toate cele trei tipuri de raze ultraviolete: UVA, UVB si UVC. Ochelarii de sport sunt foarte rezistenti la zgarieturi.

Ochelari de sport policarbonat

        Majoritatea ochelariilor de sport au lentilele facute din policarbonat, deoarece policarbonatul este un material puternic, termoplastic si rezistent la lovituri. Acesti ochelari (ochelari sport) sunt usori si durabili, lentilele policarbonat garantand cel mai inalt nivel de siguranta.
Ochelarii de sport confectionati din policarbonat garanteaza o claritate excelenta, fara distorsionarea imaginii. Acesti ochelari de sport, la fel ca si ochelarii de soare, sunt dotati cu brate de cauciuc (care permit aerisirea), confectionate din spuma de cauciuc antialergica.

        Ochelarii de sport cu lentilele policarbonat de la SH+ si Blizzard sunt potrivite pentru toate sporturile de iarna (ski, snowboard) si pentru orice sport de vara (tenis, bicicleta, volley, jogging etc.)

Dupa caracteristicile tehnice, producatorul SH+ are trei tipuri de lentile la ochelarii de sport:

- SMOKE/ SMOKE SKYBLUE: pentru soarele puternic si lumina directa
- ORANGE : perfect pentru ceata si lumina de intensitate slaba
- CLEAR : pentru schiatul de noapte

Lentile policarbonat sau lentile de sticla?

        Lentilele de sticla au calitate optica buna si rezistenta mare la zgarieturi. Ochelarii (ochelari sport) cu lentile de sticla sunt scumpi, elenganti, dar sunt destul de grele si se pot sparge usor.
Lentilele policarbonat absorb si filtreaza lumina. Aceste lentile sunt mult mai usoare ca lentilele de sticla, nu se sparg usor si reduc reflectia luminii.

Lentilele policarbonat sunt mereu o alegere ideala!

Citeste mai mult...