Pagina Google+

Ochelari ski

transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON, comanda prin telefon: 0745 250 740
kezdet1 :17:57:48kezdet2 :17:57:48kezdet1 :17:57:48kezdet2 :17:57:48

Despre ochelari de ski

        Ochelarii ski Explosiv si Blizzard sunt conceputi pentru sporturile de iarna (ski, snowboard).
Schiatul va fi mult mai placut, daca alegeti niste ochelari de ski corespunzatori. Alegerea unei perechi de ochelari ski depinde de lentila, rama si nu in ultimul rand, cum se potrivesc pe fata. Un lucru important care ar trebui luat in considerare este ca buretele de pe marginea ochelarilor ski sa fie lipit de fata, pe toata lungimea ramei. Daca exista spatii libere intre burete si fata Dumneavoastra, ochiul nu este bine protejat la curent si ochelarii de ski se pot aburii mult mai usor.
Ochelarii de ski Explosiv se folosesc la ski, snowboard si alte sporturi de iarna. Ochelarii corespund prevederilor EN 174:2001 si se afla in clasa 1. Materialele nu sunt periculoase asupra sanatatii si nu irita pielea.

Clasificarea lentilelor la ochelari de ski

        Exista o norma CE obligatorie pentru ochelarii de ski. Caracteristicile tehnice ale lentilelor (gradul de protectie in gama vizibila si UV) permit clasarea lor conform normelor EN 174:2001 si anume in urmatoarele categorii:

  1. Cat. S4: 92-97% transmisie a luminii, lentilele sunt foarte închise, colorate - recomandat in condiții de lumina extrem de puternice
  2. Cat. S3: lentilele sunt chromolex CRX gri inchis, lucioase si portocalii, protectie UV mai mare de 80%, recomandat in soare si in lumina foarte intensa
  3. Cat. S2: 60-80% transmisie a luminii, lentilele sunt fumurii, portocalii si de culoarea chihlimbarului, recomandat in lumina intensa
  4. Cat. S1: 20-60% transmisie a luminii, lentilele sunt maro, albastre si galbene, recomandat in ceata si in lumina cu intensitate slaba, pentru un contrast mai bun
  5. Cat. S0: 0-20% transmisie a luminii, lentilele sunt galbene si colorate, recomandat in ceata si in conditii slabe de iluminare

Lentilele policarbonate a ochelarilor de ski (ochelari de ski) au cea mai buna calitate, sunt concepute sa impiedice 100% aburirea si sa opreasca razele de soare periculoase (UVA, UVB si UVC).

Atentie! A se feri de socuri si de privitul direct in soare.

Ochelari ski OTG (over the glasses)

        Ochelarii de ski OTG (peste ochelari) sunt perfect potriviti pentru persoanele care poarta ochelari de vedere. Tehnologia OTG permite un spatiu adecvat pentru a putea pune ochelarii Dvs. de vedere sub ochelarii de ski.
Multi oameni prefera sa nu poarta lentile de contact. Ochelarii de ski cu technologia OTG ofera posibilitatea de a purta ochelari de vedere in timp ce schiati.
Ochelarii de ski OTG au dimensiunile de gabarit mai mare decat ochelarii de ski in general si ofera confort pentru persoanele care necesita ochelari de prescriptie medicala. Acesti ochelari au crestaturi pentru a putea potrivi bratele de ochelarii Dvs.
Cu lentila oglinda, ochelarii OTG pot sa va ajute sa ascundeti ochelarii Dvs. de vedere.
Acesti ochelari de protectie sunt perfecti pentru purtatorii ochelariilor de vedere pentru incercarea sporturilor de iarna!

Daca purtati ochelari, ochelarii de protectie (OTG) sunt cea mai buna alegere!

Ce inseamna protectia UV 400 sau protectia 100%?

        Tipurile de raze ultraviolete sunt asociate cu elasticitatea pielii, imbatranirea prematura etc. Razele ultraviolete au lungimea de unda cuprinsa intre 290-380 nm. Daca cititi inscriptia UV400, acest lucru va asigura ca ochelarii blocheaza toate razele periculoase cu lungimea de unda mai mica de 400 nm!
Cel mai important aspect la alegerea ochelariilor este filtrul de protectie UV!
La cumpararea unor perechi de ochelari, luati in considerare protectia UV 400 sau protectia 100%!

PROTECTIA UV

        Daca cumparati ochelari cu lentile mai inchise, asta nu inseamna neaparat ca va si ofera protectie UV, mai degraba va permite sa priviti in soare. Lentilele de culori inchise nu au neaparat protectie mai buna decat cele deschise.
Protectia UV inseamna ca lentilele sunt incorporate cu un filtru necesar, care protejeaza ochii. Aceasta tehnologie asigura protectia ochiilor si nu culoarea lentilelor!

Citeste mai mult...