Pagina Google+

Clapari ski

transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON, comanda prin telefon: 0745 250 740
kezdet1 :17:38:00kezdet2 :17:38:00kezdet1 :17:38:00kezdet2 :17:38:00

Clapari ski

        Alegerea unor clapari de ski confortabili si durabili este la fel de importanta ca si alegerea skiurilor. Claparii de ski influenteaza cum si cat timp poate sa skieze skiorul intr-o zi, precum si experienta la sfarsitul zilei. Claparul transmite miscarea skiorului catre ski. Daca vreti sa alegeti un clapar corespunzator, este recomandat sa cereti sfatul de la un profesionist.
Claparii de ski corespunzatori sunt cei care mentin picioarele- respectiv gleznele- intr-o pozitie corecta si sunt in acelasi timp si confortabili.

Clapari ski de vanzare

In alegerea unor clapari de ski, trebuie sa luati in considerare cateva aspecte importante:
- cel mai sigur este daca mergeti la un magazin specializat, unde o persoana calificata va ajuta sa alegeti clapari de ski potriviti, luand in considerare nivelul Dvs. de pregatire (incepator, avansat, profesionist)
- cel mai important aspect este: claparii de ski trebuie sa tina piciorul strans. Un sfat util: alegeti un numar cat mai apropiat de marimea incaltamintelor pe care le purtati. Dupa cateva folosiri, claparul se formeaza dupa picior.
- fit-ul (latimea): este riscant sa va alegeti clapari de ski prea lati, fiindca puteti sa va rupeti mai usor glezna sau piciorul.

Nu este un criteriu sigur daca va alegeti clapari de ski dupa design sau dupa marca, fiindca se poate ca acest lucru sa va dezavantajeze.

Citeste mai mult...
Cum sa alegem marimea potrivita pentru clapari? Click simbolul la filtru.