Pagina Google+

Casti ski

transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON, comanda prin telefon: 0745 250 740
kezdet1 :17:51:12kezdet2 :17:51:12kezdet1 :17:51:12kezdet2 :17:51:12

Casti ski alpin

     Castile de ski sunt una dintre cele mai importante accesorii ale echipamentelor de ski. Casca de ski protejeaza capul in cazul caderilor, prevenind astfel accidentele nedorite. Casca (casti ski) a devenit un element foarte important in ziua de azi, iar pentru copii este mai mult decat necesara.
Castile de ski sunt in special potriviti pentru momentele in care aveti viteza mare si nu puteti evita un obstacol, sau daca sunteti intr-o situatie neasteptata (din vina unui alt skior de ex.). Aveti siguranta mai mare daca sunteti asigurati cu o casca (casti ski) corespunzatoare, care ofera confortul unor zile de ski fara griji.

Pe partiile din U.E., in mod obligatoriu, copii trebuie sa foloseasca casti de ski.

Casti ski de protectie

     Casca de protectie SH+ (casti ski) este confectionata pe partea exterioara din policarbonat, iar pe partea interioara din polistirol negru, cu densitate controlata.
• Finisaj: cu lac rezistent la apa, Aquatech lucios si transparent. Lacul este rezistent la UV si are efect lucios. Captuseala textila „PLUS GOLD” a unei casti de ski este interschimbabila si lavabila, tratata contra transpiratiei, mirosurilor si este antibacteriana.
• Centura de fixare ergonomica este imbracata in material textil azuriu, dotata cu catarama din otel.
• Ventilatie:  sistem JVS de deviere, pentru o aerisire corecta.
• Ventilare laterala reglabila printr-un sistem de inchidere-deschidere.
• Accesorii: aparatoare pentru barbie
Citeste mai mult...
Cum sa alegem marimea potrivita pentru casti? Click simbolul la filtru.