Pagina Google+

Bete ski

transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON, comanda prin telefon: 0745 250 740
kezdet1 :17:56:19kezdet2 :17:56:19kezdet1 :17:56:19kezdet2 :17:56:19

Bete ski ideale

       Folosirea unei perechi de bete ski cu o lungime potrivita pentru Dumneavoastra este esential pentru a schia bine. Folosirea unei bete ski prost alese, mai scurte sau mai lungi, va poate influenta siguranta si poate chiar sa va strice pozitia corecta cu care trebuie sa schiati. Daca pana acum ati schiat cu bete nepotrivite, este timpul sa le schimbati. Facand acest lucru, veti simti diferenta cand schiati, stilul si pozitia Dumneavoastra devenind mai elegante, mai corecte.

Informatii utile despre bete ski

Cateva sfaturi utile despre betele ski:

  • Marimea la betele ski se da in cm sau in inches. Daca nu sunteti familiar cu inchul si vreti s-o calculati in centimetri, trebuie sa inmultiti inchul cu 2.54 si va iesi marimea in cm.
  • Betele ski sunt facute cu dimensiuni care cresc cu 5 cm pentru fiecare lungime, de ex. 100, 105, 110 cm etc. Daca nu va convine nici cel de 100 cm, nici cel de 105 cm, luati-va batul mai mare, deoarece la nevoie din acesta se mai poate taia, in schimb un bat scurt nu se mai poate lungi.
  • Daca batul este scurt, va trebui sa faceti miscari ample si acest lucru va va obosi, iar daca batul este lung, va fi mai greu sa punctati si va fi incomod. De aceea trebuie sa aveti bete de ski care sa va fie comode. Nu neglijati acest lucru, fiindca face o diferenta mare!

Cumpararea unor bete ski

La cumpararea unor bete ski potrivite, trebuie sa urmati cativa pasi importanti:

  1. Stati in picioare drepti, tineti coatele apropiate de corp si antebratul flexat in asa fel, incat unghiul dintre brat si antebrat sa fie de 90 de grade.
  2. Pumnii sa-i aveti stransi in fata Dumneavoastra, ca si cum ati tine betele.
  3. Antebratele trebuie sa fie paralele cu podeaua.
  4. Solicitati ajutorul cuiva sa va masoare distanta dintre podeaua si degetul mare.
  5. La aceasta lungime mai adaugati inca 5 cm, fiindca cand va puneti claparii veti fi putin mai inalti.
  6. Lungimea finala este lungimea batului potrivit pentru Dumneavoastra.
Citeste mai mult...
Cum sa alegem lungimea potrivita pentru bete? Click simbolul la filtru.